Author Archive

HomeAuthor's Article(s) admin
Programi i Forumit ZFD - Kosova, Alter Habitus - Instituti për Studime në Shoqëri dhe Kulturë, Iniciativa e Historisë Gojore në Kosovë, Programi i Universitetar për Studime dhe Hulumtime Gjinore dhe Universiteti i Prishtinës, gjatë 15 dhe 16 Shtatorit 2015 organizuan një ngjarje dy ditore, bashkëpunim interdisiplinar, kritik, “Hartëzimi i Kujtesës në Kosovë: Rimëkëmbja e [...]

Jul 22, 2010

admin

Lajme

0

Leximi i fragmenteve të Fernando Pessoas nga libri “Libri i shqetësisë” të përkthyeme nga Gazmend Bërlajolli – 22 korrik, 2010 Lexon: Gazmend Bërlajolli Fernando Pessoa (1988-1935) asht poet i shquem modernist portugez i fillim shekullit XX, i lanë në labirinthet e harresës për gati gjysmë qindvjetëshi mbas vdekjes, gjatë këtyne 10-15 vjetëve të mbramë ka […]

2
0
color
https://www.alterhabitus.org/wp-content/themes/maple/
https://www.alterhabitus.org/
#c8c8c8
style1
paged
Loading posts...
/usr/www/users/alterhd/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off