Archive for March, 2018

Home2018 March

Mar 30, 2018

admin

Lajme

0

Alter Habitus ka fillu me botimin e ‘Feminizmat në Kosovë’ – një seri e punimeve eseistike dhe akademike të cilat synojnë të nxjerrin në sipërfaqe dinamika socio-kulturore të zhvillimit të aktivizmit, mendimit dhe dijes feministe, nga kandvështrime dhe ideologji të ndryshme përgjatë historisë në Kosovë. Temat që munden me u përfshi në ‘Feminizmat në Kosovë’ […]

0
0
color
https://www.alterhabitus.org/wp-content/themes/maple/
https://www.alterhabitus.org/
#c8c8c8
style1
paged
Loading posts...
/usr/www/users/alterhd/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off