Letërsia Lëvizëse: Istog

Alter Habitus, organizon edicionin e parë të ‘Letërsia Lëvizëse’ – seri ngjarjesh letrare nëpër qytete në Kosovë. Ky edicion do të përkujtojë dhe festojë jetën dhe krijimtarinë e shkrimtarëve: Fehime Selimi, Shpresa Vinca Tuda dhe Mirko Gashi. Letërsia e tyre do të lexohet në oborret e shtëpive të tyre, sheshet e qyteteve apo lagjeve.

Në Istog (11.09.2018, ora 17:00) – do të lexojmë dhe flasim për letërsinë e shkrimtares Fehime Selimi, në oborrin e Shtëpisë së Kulturës. Shkrimtarët mysafirë të mbrëmjes që do ta lexojnë punën e tyre letrare janë: Naime Beqiri, Shukrije Gashi, Ilire Zajmi.

 

 

Post by admin

Comments are closed.