Lajme

HomeLajme
International Conference "Dealing with the Past: Social Movements in Kosovo in Socialism and the 1990s" 6-8 October, 2017, Prishtina, Kosovo On the occasion of the 20th anniversary of student demonstration of 1997 in Prishtina, Kosovo, Alter Habitus, the Center for Southeast European Studies (University of Graz) and University of Prishtina are organizing a conference on social [...]

Sep 20, 2017

admin

Lajme

2

Me 22 qershor 2010, në kuadër të projektit Kujtesa Kolektive dhe Drejtësia Tranzicionale (KK & DT) në Kosovë, Alter Habitus organizoi diskutimin e parë ‘Politikat dhe praktikat e kujtesës kolektive në Kosovë, që u mbajt në teatrin Oda në Prishtinë. Ky diskutim përveç tjerash, nxorri në sipërfaqe aspekte të ndryshme të Kujtesës Kolektive nga një […]

Sep 16, 2017

admin

Lajme

1

Me 6 gusht 2010 përgjatë festivalit ndërkombtar të filmit dokumentar dhe të shkurtë “Dokufest”, në Shtëpinë e Kulturës në Prizren, Alter Habitus organizoi diskutimin e dytë ‘Ballafaqimi me të kaluarën – Drejtësia Tranzicionale në Kosovë‘, në kuadër të projektit Kujtesa Kolektive dhe Drejtësia Tranzicionale në Kosovë. Diskutimi filloi pas shikimit të filmit “Enemies of the […]

Sep 15, 2017

admin

Lajme

154

0
0
color
http://www.alterhabitus.org/wp-content/themes/maple/
http://www.alterhabitus.org/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/usr/www/users/alterhd/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off